Skip to main content

Faciliteiten

De volgende faciliteiten zijn in de Serviceflat Drachten aanwezig of behoren tot de mogelijkheden:

Interesse?
Neem voor meer informatie contact met ons op

Faciliteiten

De volgende faciliteiten zijn in de Serviceflat Drachten aanwezig of behoren tot de mogelijkheden:

Interesse?
Neem voor meer informatie contact met ons op

24-uurs-alarmeringssysteem
Door middel van personenalarmering kunt u in geval van nood, 24 uur per dag, op de 'zorgknop' drukken. Hierdoor ontstaat een spreek-/luisterverbinding met  Vérian Zorgcentrale. Vanuit de zorgcentrale wordt de oproep, indien nodig, doorgezet naar de benodigde hulpverleners.

Activiteiten
In Serviceflat Drachten zijn veel wekelijks of tweewekelijkse activiteiten die door de bewoners zelf worden georganiseerd. >>Meer informatie

Bemiddeling bij hulp
Voor bijvoorbeeld technische dienstverlening in de vorm van een klusjesdienst.

Bibliotheek
Op woensdagmiddag is de bibliotheek op de eerste  verdieping geopend. U kunt hier gratis uw boeken of legpuzzels lenen. Deze boeken worden door ons gehuurd bij de Openbare Bibliotheek Drachten en halfjaarlijks vervangen. Ook het lenen van 'grootletter-boeken' behoort tot de mogelijkheden.

De appartementen van Serviceflat Drachten zijn van alle gemakken voorzien!

Fietsenberging en stallingsruimte scootmobiel
In de fietsenberging kunt u tegen vergoeding van €1,50 per maand uw fiets stallen en opladen. In de stallingsruimte kunt u uw scootmobiel tegen een maandelijkse vergoeding van €5,- stallen en opladen.

Telefoon en internetaansluiting
Deze dient door de bewoner te worden aangevraagd. Zonder aansluiting van een telefoonlijn, kan er geen zorgtoestel worden aangesloten.

Kapsalon en pedicure
De kapsalon is elke vrijdag vanaf 9.30 uur geopend. U wordt ontvangen door een erkende dames- en herenkapster die op afspraak werkt. De pedicure heeft wekelijks zitting en is erkend door ProVoet, een brancheorganisatie voor de pedicure.

Logeerkamers
U kunt een logeerkamer reserveren voor € 32,50 voor 1 persoon of € 42,50 voor 2 personen per nacht. De logeerkamers zijn voorzien van handdoeken, bedlinnen en seniorenbedden.

Recreatieruimte
De recreatieruimte wordt voor speciale gelegenheden, tegen een geringe vergoeding van € 35,00 ook verhuurd aan bewoners (alleen te reserveren als er geen andere activiteiten zijn).

Servicepakket
Er is een uitgebreid service-, recreatie-, veiligheid- en verzorgingspakket aanwezig. De hoge servicegraad wordt gerealiseerd door een ruim pakket aan servicevoorzieningen voor onder andere de dagelijkse levensbehoefte, hetgeen met behoud van de optimale privacy resulteert in een aangenaam wonen. Meer informatie

Wasserette
In de wasserette kunt u op afspraak wassen, drogen en strijken. De prijs voor deze dienst is vastgesteld op € 6,00 voor het geheel.